Faiga masani o le Tausiga Pa'u: Pe o latou tumau i le lalolagi i aso nei?

A e mafaufau i faiga masani tau pa'u, E te mafaufau i aso ua mavae na tau le ofuina ai e fetu lalelei o Hollywood fetu ma taulelea ma e matua manaia lava le pa'u? E te mafaufau pe fa'afefea a latou lalelei masani ma mea tuai tau pa'u e ese mai mea o loo i o tatou tamatamailima i aso nei? 

Na matou faia-ma lagona e aoga ma manaia le vaʻai i le faʻafefea ona faʻapipiʻi masani masani lalelei i nisi o faiga masani tau pa'u sili avanoa i aso nei.


A Fou Twist on Tausiga Pa'u masani masani 

I le vaitau o le 1940, o le tele o fafine, e aofia ai Katherine Hepburn, na faʻaaogaina le suka ma le sua o le tipolo e faʻafefe ai o latou paʻu. O le pa'u o le suau'u suau'u i lalo o ou mata e fa'aitiitia ai le fa'apupula ose faiga masani fa'alelei, e pei o le fa'asusuina o le suāu'u pepe i lou pa'u e fa'afefete ai. Rita Moreno na tauivi ma siama; Na fautuaina e lana foma'i le fa'aalia o le UV ma le acetone alcohol rub. 

E ui o le susulu matagofie o Katherine o se molimau i lana faʻamaʻi fale, ae ua tatou manuia i aso nei i le tele o uiga lelei. tausiga o le paʻu 'oloa o lo'o maua e sili atu ona lelei ma e tele naua isi fa'amanuiaga fafaga. 

le iS Clinical Tri-Active Exfoliating Masque ole a fesoasoani ile suiga ole sela (pei ole sua sua o le tipolo faavae) ma fesoasoani e fa'amālōlō ma atili suia lou pa'u ile puipuiga ole antioxidant. O le tu'ufa'atasiga o enzymes botanical, salicylic acid, ma micro-beads e lelei tele mo le fa'ata'ita'iga sili. 

Ma o le mea e lelei ai, o loʻo i ai a matou kulimi mata, lotions, ma ufimata e sili atu le aoga nai lo le suauʻu suauʻu mo le faʻaitiitia o le fulafula o mata. SkinMedica Instant Bright Eye Mask faia vavega e fa'afilemu ma fa'asusu le pa'u ma'ale'ale i lalo o ou mata. 

Matou te le moemiti i aso nei o le i ai i le la e aunoa ma se puipuiga lelei o le paʻu. Ua tatou alualu i luma lo tatou malamalama e uiga i le leaga o le la, e pei ona i ai oloa


I fafo ma le Oloa Tausi Pa'u Tuai ma i Faatasi ai ma le Fou

Sa i ai se taimi na a masani masani tausiga pa'u o le fufuluina o ou mata i so'o se fasimoli o lo'o e fa'aaoga i le vai ma fa'asusu se lotion mama pe a e ala i luga ma pe a e moe. Na manatu ua talafeagai ma e to'atele na mulimulita'i i lenei faiga ua leva. 

Mo nisi, atonu o lo'o fa'ata'ita'iina-ma-moni a latou faiga masani tau pa'u. Ae ui i lea, faatasi ai ma le alualu i luma o tausiga pa'u, faiga masani tau pa'u ua suia ma mo le lelei. Matou te manuia ona e mafai ona matou manuia mai tekinolosi lata mai e fesoasoani ia i matou e taulimaina faʻafitauli e pei o le paʻu, hyperpigmentation, laina lelei, maanuminumi, ma psoriasis, e taʻu ai ni nai mea. Aisea e le fa'atupu ai lau ta'aloga ma fa'aoga lelei le fa'aleleia atili o le tausiga o le pa'u ma faiga masani e fa'aleleia ai ou foliga vaaia? 

O se mea e mafaufau i ai i tulaga o se faiga fou o le tausiga o le pa'u o le filifilia lea o oloa e tu'uina atu o se faiga. O le Obagi CLENZIderm MD System o se fa'ata'ita'iga o se laina na fa'atulagaina i oloa (ma se faiga masani) fa'apitoa e fa'atatau i siama. O le matagofie o le faiga o le tausiga o le pa'u, o oloa uma e galulue lelei le tasi ma le isi e faʻaleleia ai lou paʻu, ma e leai se mea e popole ai i le fausiaina o au lava masani poʻo le suʻeina o oloa e faʻaaoga. 


Talafatu ma Oloa Tausi Pa'u Tuai Matou te Le Misia 

O fasimoli fa'ama'i e iai lona tulaga ae o le fa'aaogaina i le pa'u ma'ale'ale o ou foliga e le'o se tasi o na fasimoli. O o tatou pa'u uma e masani lava ona i ai siama, ma e faigata ona aveese uma. Faʻaaogaina malu, lelei tausiga o le paʻu oloa i lou pa'u o le auala sili lea e puipui ma fa'amama ai lou pa'u. 

O le sua o le tipolo ma le suka fa'afefiloi lea na palauvale ai Katherine Hepburn... lelei, e foliga mai o le tu'uina o le sua o le tipolo i ou foliga e le'o maloloina. O le sua o le tipolo e mālūlū ma e ono fa'aita ai lou pa'u, ma e mafai fo'i ona tupu mageso pe a fa'aalia i le susulu o le la e faigata ona fo'ia. 

Ma na fautuaina e le fomaʻi a Rita Moreno le faʻaaogaina mo lona siama? O le moli UV e matua leaga lava, ma o le acetone e olo i le taimi e mafua ai le mumu, mago, ma le ta'e pa'u. Fa'afetai, ua matou iloa nei le leaga o nei mea uma e lua mo lou pa'u. 


Atia'e lau Lava Fa'asologa o le Tausiga Pa'u  

le faiga masani tau pa'u sili o mea ia e te faʻaaogaina e le aunoa ma e maua ai le faʻaleleia atili o le taimi. O faiga masani o le tausiga o pa'u ose tulaga sili ona lelei e fau i luga ma iloa ai e oe lava le mea e sili ona aoga mo oe.

Faamolemole silasila, e tatau ona faʻamaonia ni faʻamatalaga ao lei lolomiina

O lenei 'upega tafaʻilagi e puipuia e le reCAPTCHA ma le Google faalauaiteleina Faiga Faavae ma Tuutuuga o Auaunaga faʻaaoga.