2023 Fa'asologa o le Tausiga Pa'u: Oloa vevela e Suia Moni ai Lou Pa'u

E fa'afefea ona e tausia lelei lou pa'u ina ia mafai fo'i ona tausia lelei oe? O lenei tusiga e taliina lenei fesili e ala i le taulaʻi atu i le 2023 paʻu faiga ma oloa vevela o le a suia moni ai lou paʻu. 

O mea e alu i le Minimalist 

E pei o le tele o isi mea i le sosaiete i aso nei, o le tausiga o paʻu masani i le 2023 o le a agai atu i le laʻititi, faʻatusalia e le faʻaogaina o mea e tele mo le tausiga o le paʻu. O lona uiga e tasi le oloa o le a faia le galuega na faia e le tele o oloa i aso ua mavae. O lea la, e te mana'omia le itiiti o le avanoa i luga o lau fata faleta'ele mo oloa tau pa'u. 

O le aoga tele o oloa tau pa'u e tele-purpose o le fa'asaoina lea o le taimi ma tupe aua e te fa'aaogaina le tele o oloa ae na'o le fa'atauina o le mea e tasi e tele galuega. 

Fa'atasi ai ma le fa'atuputeleina o le ta'uta'ua o uiga la'ititi i le tausiga o le pa'u, e mafai ona e fa'amoemoe e va'ai i foliga mama. O aso o le mamafa o le tausiga o le paʻu o le a faʻagasolo malie atu i le tausiga o le paʻu e taulaʻi i le tuʻuina o le paʻu e pei ona masani ai.

O oloa manumalo o mea ia e tumau ai le pa'u luay ma susulu, e pei o le 5-star fa'atatau Obagi Hydrate. Latou te fai ma sui o se faʻamanatuga o le matagofie faalenatura ma se talisapaia o le mea moni e tulaga ese tagata taʻitoʻatasi.  

O le a le mea oi totonu? O le Fesili Autu 

E le o se mea lilo o tagata faʻatau ua amata ona iloatino, lea e taʻitaʻia ai i latou e faʻaalu le taimi i le faitauina o igoa. O lenei manatu e lagolagoina e se suʻesuʻega 2021, lea na faʻaalia ai 80 pasene o tagata fa'atau e faitau fa'ailoga. 

O lona uiga e mafai ona e faʻamoemoeina le au gaosi paʻu e sili atu ona gauai atu i mea latou te faʻaogaina, faʻataʻitaʻi atu i isi mea e faʻafeiloaʻi ai le siosiomaga, e aofia ai: 

  • aloiafi Asiatic: o se lau'au fa'afoma'i ta'uta'ua mo le togafitia o fa'afitauli tau pa'u e pei o le eczema ma le lepela i Sasa'e, aemaise Asia i Sasa'e ae ua fa'atuputeleina fo'i i isi vaega o le lalolagi.   
  • Laʻau faʻavae collagen: o se porotini e maua ai o tatou ponaivi, pa'u, maso, ma tendon le fausaga ma le malosi, e maua faanatura i totonu oo tatou tino ma laau.
  • Niacinamides: vitamini e fesoasoani i le fausiaina o polotini i le paʻu, lokaina i le susu, ma puipuia le paʻu mai le faʻaleagaina o le siosiomaga.   
  • Ceramides: o ga'o e maua fa'anatura i totonu o le pa'u ma e nafa ma le fa'asusu ma fa'amautinoa e le a'afia ai siama.  
  • Masimasi Carnauba: o se ga'o na faia mai se la'au na maua i Pasila ma e nafa ma le fa'afaigofieina ona fa'aoga mea teuteu.  
  • Pepides: e faʻamoemoe e faʻateleina ma faʻatumu amino acids, lea e avea ma faʻavae mo le faʻapipiʻiina o le collagen, le porotini e maua ai le lagolago faʻavae i le paʻu.  
  • Penina Polotini: e faia mai penina fou po'o penina vai masima ma o lo'o iai minerale, calcium, ma amino acids, e lelei uma mo le pa'u. 
  • Geranium suauu taua: e maua mai lau o se la'au ua ta'ua o le Pelargonium graveolens, e tupuga mai i Aferika i Saute ae ua tupu nei i le lalolagi atoa. E masani ona faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi paʻu, dermatitis, ma fuafua

O isi mea e tatau ona va'ai i ai ile 2023 e aofia ai le lauti lanumeamata, vaitamini c, suauu rosehip, ma le suauu fatu fatu. 

afifiina gafataulimaina 

E ese mai i le fa'amautinoaina o mea e fa'aaogaina i le gaosiga o oloa tau pa'u o lo'o gafataulimaina ma fa'alelei le si'osi'omaga, o le a taula'i atu fo'i le au gaosi oloa ile afifiina gafataulimaina.

I totonu o le vaega fa'amautu fa'amautu, o le a tatou va'aia le to'atele o tagata fa'atau o lo'o va'ava'ai pe fa'apea o lo'o gaosia lelei le afifiina o a latou oloa tau pa'u. O le a latou manana'o e fa'aoga koneteina toe fa'aaogaina. 

O le a fa'apena fo'i le fa'ata'ita'iina o tagata gaosi oloa. O le fa'aogaina o koneteina toe fa'aaogaina e le gata o le a fa'asaoina ai le si'osi'omaga, ae fa'asao ai fo'i tupe a tagata fa'atau.    

Ose Faiga Fa'atasi 

I le 2023, o le a agaʻi atu i se faiga e sili atu le atoatoa. O lea e ogatasi ma le manaoga mo le mautu. O aso o le faʻaaogaina o mea faʻamalosi e faʻafefe ai le paʻu o le a suia i oloa e faia mai mea faʻafefete, e pei o le lauti lanumeamata, witch hazel, ma le limu.

O le auala atoa i le tausiga o le paʻu o le a tatou vaʻaia e sili atu ona lauiloa i le 2023 e faʻavae i luga o le manatu o le soifua maloloina o lou paʻu e faʻalagolago i lou soifua maloloina atoa.

O le mea lea, e taua le 'ai o se mea'ai maloloina, tipi ese le 'ava malosi po'o le taumafaina fa'alelei, saili auala e pulea ai le atuatuvale, tausia susū i le pa'u e ala i le inu tele o vai, moe lelei, ma aloese mai mausa leaga e pei o le ulaula.


Faamolemole silasila, e tatau ona faʻamaonia ni faʻamatalaga ao lei lolomiina

O lenei 'upega tafaʻilagi e puipuia e le reCAPTCHA ma le Google faalauaiteleina Faiga Faavae ma Tuutuuga o Auaunaga faʻaaoga.