10 Fa'asologa o Tausiga Pa'u mo le 2023 e Fa'aopoopo i lau Fa'atonu

2023 ua o'o mai, ma e sau fa'atasi ai ma faiga sili ona lelei mo le tausiga o pa'u. Iinei i DermSilk, matou te va'ava'ai i taimi uma mo togafitiga fou ma sili ona fou mo le tausiga o pa'u e fa'atumauina ai lou va'ai ma lagona lou lelei. Ua matou fa'avasegaina tulaga pito i luga o le tausiga o pa'u matou te manatu e tatau ona e va'ai i ai i lenei tausaga. E aunoa ma se toe fa'alogo, o la matou filifiliga nei mo le 10 pito i luga ole tui ole pa'u e leai ni tui ole 2023.

  • Meafaigaluega Tau Pa'u ile fale
  • Oloa Tausi Pa'u e tele fa'aoga
  • Pa'u uila uila
  • Oloa ma Fa'ata'ita'iga e Si'itia ai le Ola Gafataulimaina
  • Oloa Tausi Pa'u Toe fa'atumu
  • Psychodermatology
  • Slugging
  • Puipuiga ma le Faasaoina
  • Tausiga Pa'u o le Tino Atoa
  • Mushroom Vailaau

 

Meafaigaluega Tausi Pa'u ile Fale

Afai na aʻoaʻoina i matou e le faʻamaʻi i se mea, e sili atu lo matou gafatia nai lo le mea na matou iloa sa matou tausia o matou manaʻoga matagofie i le fale. O le maketi mo le fa'aogaina o mea tau pa'u i le fale o lo'o pa'u, ma o le to'atele oi latou o lo'o galue lelei. Mai ta'avale pa'u e maualalo-tech i luga o le laina microneedling meafaigaluega ma pa'u-toning masini, o le tuputupu aʻe o le maketi DIY skincare e faʻaalia e leai ni faʻailoga o le taofi.

 

Oloa Tausi Pa'u Fa'aaogā Fa'atele

Matou te lagona uma le tiga i le pamu ma le tusi resitala, o lea e le o se mea e ofo ai o oloa tau paʻu o loʻo folafola mai e togafitia le tele o faʻafitauli i le taimi e tasi o le a faʻaalia i le 2023. O faʻasalalauga taʻutaʻua o le retinol ma le glycolic acid poʻo le niacinamide, ma vitamini C ma E. O le fa'amama avega i le atotupe ma le lalolagi e ala i le fa'aitiitia o afifi ose manumalo-manumalo mo tagata uma.

 

Pa'u uila uila

O le uila vilivae o se manatu na faia e le foma'i ma le saienitisi Dr. Whitney Bowe. E tutusa ma se koleniga faʻaletino e le manaʻomia ai ni aso se lua vae ona o maso e manaʻomia le taimi e toe faʻaleleia ai ma toe faʻaleleia, Dr. Bowe's fa aso o le tausiga o pa'u fa'atonu i latou e fiafia i uila uila e tafiesea le po muamua, fa'aaoga a oloa retinoid o le po lona lua, ma toe faʻaleleia o le po tolu ma le fa. Ua maua e Dr. Bowe e ala i le fesuiaʻiina o le faʻaogaina o mea aoga (i le exfoliation ma le retinoid products) ma le toe faʻaleleia (faʻatasi ai ma le taulaʻi i le faʻamamaina), o le paʻu e seleseleina le maualuga, faʻamanuiaga iloga.

 

Oloa ma Fa'ata'ita'iga e Si'itia ai le Ola Gafataulimaina

O fa'ailoga fa'ailoga e iai le fa'auiga fa'alelei fa'alelei e le'o fa'apitoa ona tatou va'ava'ai atu i se lumana'i fa'ailogaina i suiga o le tau. O se tautinoga i le faʻatauina o oloa faʻapitoa ma afifiina o se auala sili lea e faʻaalia ai lau matafaioi faʻaagafesootai, ae faʻafefea foi ona faʻatauina ni nai mea? Fa'amoemoe e fa'asolo le laititi i le 2023 a'o taumafai tagata fa'atau e fa'aitiitia a latou tulagavae kaponi, e tusa lava pe fa'atau ma fa'aogaina mea e sili ona lelei mo le tausiga o pa'u.

 

Togafitiga Laser

Togafitiga o leisa e aoga i le togafitia o pa'u ua afaina i le la, ma'ila, laina lelei ma maanuminumi, ma isi mea. Latou te galulue e ala i le aveeseina o le pito pito i fafo o le paʻu ma faʻamafanafanaina le paʻu o loʻo i lalo fa'aosofia le tuputupu a'e o alava collagen fou. O loʻo faʻaauau pea le alualu i luma o tekonolosi laser, ma o le 2023 ua folafola mai o le a avea ma se isi tausaga o mea fou i lenei matata. 

 

Psychodermatology

O popolega fa'ale-mafaufau e mafai ona o'o atu ai i fa'afitauli o le pa'u. Fa'afitauli o le pa'u e mafai fo'i ona o'o atu ai i le fa'apopoleina o le mafaufau. Afai na e feagai ma fuafua, e te iloa le fa'alavelave e mafai ona fa'atupuina i lou lagona o lou lava taua. Mo nisi, e mafai ona avea ma se faʻalavelave faʻalavelave moni, ma suʻesuʻeina le anoanoai o mafuaʻaga e manaʻomia ai se tala umi atu. O le mea e faafetai ai, e tele togafitiga faʻafefete pei o solo mama ma Togafitiga Pore e fa'amama ai le pa'u ma fa'ateleina ai le fa'atauaina o le tagata lava ia. 

 

Niacinamides

O oloa o lo'o iai le niacinamide, o se vai-soluble vitamini B3, ua fa'atupula'ia le ta'uta'ua, ae maise mo popolega o le pa'u o tausaga e pei o le mago ma le manifinifi e mafua mai i le pa'u fa'anatura o le estrogen e tupu i le menopause. Niacinamide faʻaleleia le gaosiga o collagen, ma pe a faʻaopoopo i oloa e pei o mata mata ma kulimi fa'amau, o se mea aoga e tetee atu ai i le matua. 

 

Puipuiga ma le Faasaoina

Nai lo le taulai atu i le toe faaleleia o le pa'u e ala i le "vavega" sili ona fou poʻo le faʻagasologa, faʻaaogaina faiga lelei paʻu. aʻo leʻi tele fa'aleagaina ua tupu e mafai ona fa'agesegese ai lima o le taimi. Pe e te taliaina faiga e leai se tau e pei o le aloese mai moega tanning, ulaula, ma le vaivai, pe e te teu faafaigaluega i exfoliants lelei, faaopoopo, ma sunscreen, o le aunese o le puipuiga o le nisi e sili atu nai lo le pauna o togafitiga pe a oʻo mai i faiga sili ona lelei ile tausiga o paʻu.

 

Tausiga Pa'u o le Tino Atoa

Soo se masaniga lelei o le tausiga o le paʻu e tatau ona taulaʻi i mea e sili atu nai lo na o foliga, aemaise lava pe a oʻo i le susu ma le puipuiga o le la. O oloa e pei o suauu tino, ufimata vae, ma Neocutis NEO BODY Toe Fa'afo'isia Kumi Tino fesoasoani ia te oe e tausia lou pa'u mai le ulu e oo i tamatamaivae.

 

Mushroom Vailaau

O se tasi o aga o lo'o matou va'ava'ai i ai a'o fa'atuputeleina le alamanuia o le fa'aaogaina o fugala'au fa'afoma'i mo le tausiga o pa'u. E faitau afe ituaiga o pulou, o nisi e leʻi maua, ma ua amata ona matou vaʻaia le faʻateleina o le faʻaogaina o mea e faʻaogaina ai mushroom i mea uma mai ufimata mata i le la e faʻamama ai lauti. O lo'o fa'atupuina le ta'uta'ua o le fa'aaofia ai o pulou i fuafuaga fa'alesoifua maloloina lautele, ma e mautinoa lava o le a fa'aauau pea ona fa'aauau pea le avea o pulou mo le tausiga o pa'u. 

E i ai se fa'asologa o le tausiga o le pa'u e leai ni tui na e mauaina talu ai nei sa tatau ona matou fa'aopoopo i lenei lisi? Ta'u mai ia i matou i fa'amatalaga le mea e te manatu e sili ona lelei le tausiga o le pa'u o le 2023!


Faamolemole silasila, e tatau ona faʻamaonia ni faʻamatalaga ao lei lolomiina

O lenei 'upega tafaʻilagi e puipuia e le reCAPTCHA ma le Google faalauaiteleina Faiga Faavae ma Tuutuuga o Auaunaga faʻaaoga.